Livsnjutare!

Jag har haft förmånen att få umgås med mina barn och deras vänner under flera dagar i Ångermanland under denna vecka. Jag och Gunilla som jobbar hos mig packade in 8 ungdomar och oss själva i två bilar och åkte till mina föräldrars sommarstuga. Gunilla och jag har gjort små avstickare till Sollefteå, Ö-vik, Kramfors och Härnösand för att dela ut information om Våningen och våra aktiviteter under Gatufesten och Roxette-konserten i sommar.

Matdesperat, Cellofan

Ungdomarna har fiskat, umgåtts, spelat fotboll osv. Vi har ätit och fikat tillsammans och kunnat prata med dem under flera dagar och jag är så lycklig för att jag har fått chansen att lära känna dess underbara människor!

Dagens ungdom – vår framtid? Ja gärna:)

Jag är också väldigt glad för de fina kommentarerna och alla underbara mail som jag har fått av er läsare under mina två veckors bloggande. Det gick rasande fort, som livet i övrigt!

Jag vet att jag i andras ögon ibland jobbar för mycket, men jag är verkligen duktig på att ta mig tid att njuta och ser till att njuta av så mycket som möjligt! Det kan vara en god kaka, smaskig mat, underbar utsikt, vackert väder eller dåligt väder (då kan man ju utan dåligt samvete njuta av ett tänt ljus, en god bok eller film och nåt gott att smaska på), en god doft, goda människor, långa samtal, mina barn, andras barn och musik! Både att lyssna på andras musik och att skapa egen musik.

Nu vill jag passa på att önska er alla en skön sommar och hoppas att ni hittar många tillfällen att njuta av vad livet har att erbjuda. Själv ska jag träna ännu mer på att välja bort det som får mig att må dåligt och fokusera på allt det fina som finns runtomkring mig och alla er andra!

Varma kramar, Susanne

Och lova att ni hör av er om ni har vägarna förbi Sundsvall så jag kan få bjuda på en kopp kaffe på Våningens takterrass. Jag kanske bjuder på en sång också om ni kommer under gatufesten mellan den 7-10 juli:) 

Kommentarer