Kärlekens dag idag:)

Ingen har väl missat dagens brudpar, Daniel och Victoria. Så underbart kära de ser ut:) Kan liksom inte låta bli att ta på varandra!
Kärlek är fantastiskt!
Pirrigt, magiskt, stort eller litet, ja alldeles alldeles underbart helt enkelt!
Vad är störst? Kärleken till en partner, sina barn, sin omgivning eller?
Kanske vi måste börja med oss själva för att både kunna ge och få kärlek.
För några år sedan skulle mitt givna svar på ovanstående fråga vara att kärleken till allt och alla andra är viktigast. Jag ville hjälpa, stötta, pusha och ta hand om alla jag stötte på. Det vill jag i och för sig fortfarande, men jag har kommit fram till en punkt där jag har förstått att om jag inte mår bra själv så blir det svårare för mig att förmedla glädje och kärlek till andra.

Alltså borde det kanske vara viktigast för alla människor att börja med att fundera på vad som gör att man själv mår bra. När man själv är tillfreds med sitt liv, sitt jobb, sin hälsa, ja kortare sagt sin tillvaro överlag, så är det ju så mycket större chans att man kan glädja andra och även glädjas åt andras framgångar eller vad det nu kan vara.

Jag önskar alla en glad lördag kväll. Förhoppningsvis i glad samvaro med er själva eller tillsammans med andra underbara medmänniskor. Själv ska jag och min man umgås med kära vänner och äta och dricka gott.

Vi hörs imorgon igen då jag ska skriva min sista blogg för denna gång.

Stor kram till er alla

Susanne

Kommentarer