Äntligen helg!!

Liv tycker alla borde leva som hon, dvs. ta en dag i taget!

Det känns som gränsen till tantvarning då jag skriver att ”tiden går så oerhört fort”, men den gör verkligen det!!

Det var alldeles nyss måndag och jag var så nervös att jag hade magont inför mitt absolut första blogginlägg någonsin. Nu är helgen redan här och jag undrar var tiden tog vägen. Samtidigt som jag känner glädje över att det äntligen är helg så kantas lyckan av frustrationen att det snart är måndag igen. Hur många är vi inte som förstör hela söndagen, det vill säga halva helgen, på grund av söndagsångest inför den kommande arbetsveckan?! Eller som redan innan semestern börjat, grämer sig över att ledigheten och sommaren snart är slut och att det är dags att dra på sig långkalsongerna och plocka fram adventsljusstakarna.

Nej, vi får nog lära oss av barnens fantastiska egenskap av att njuta av livet och leva i stunden, morgondagen kommer med största sannolikhet imorgon så den kan vi njuta av då. Jag har tillbringat dagen tillsammans med min älskade brorsdotter Liv, hon njuter verkligen av livet och lever minst sagt upp till sitt namn, (se bilden bredvid).

Jag har just bestämt att Liv ska bli min framtida livscoach, en dag med henne och man glömmer allt vad bekymmer heter.

Kommentarer