Nya framtids planer

Alla dessa år inom resebranchen har varit både rolig och lärorik och inget jag ångrar en sekund.  Att få hjälpa mina kunder uppfylla sina drömma med hjälp av mina egna erfarenheter har varit fantastiskt, men nu närmar jag mig 30år och har jag varit lite kluven på min framtid.

 Is this it?? Är detta något jag alltid kommer jobba med tills den dag jag går i pension? Tänk om det finns något där ute som väntar på att jag ska ta mig an det . En dröm om att starta eget tror jag många drömmer om, speciellt om man är en väldigt driven människa som tycker om utmaningar och utveckling. 

Jag funderade ett tag på om man ska starta egen resebyrå men det är en otroligt svår bransch och nästan inga nya klarar av den tuffa konkurens som finns idag. Men det är ju det enda jag kan, det enda jag jobbat med och jag hör fler och fler runt omkring mig som nu i äldre dar sitter och ångrar att de aldrig vågade testa sina drömmar. 

Har alltid haft intresse av att styra upp olika event som mingel & fest i olika slag, många gånger har människor runt omkring mig kommenterat att detta är något jag borde jobba med så nu tar jag det steget. För mig är det viktigt att jobba och driva något som jag brinner för och tycker är roligt.

Förra året gifte sig min syster samt att jag var tärna till min bästa väninna och det var bästa upplevelsen någonsin, ville inte det skulle ta slut. Den stora dagen var ju så klart tvungen att komma och den var efter längtad. Men samtidigt tyckte vi det var lite tråkigt att det nu behövde ta slut, då insåg jag att detta är något jag vill fortsätta jobba med. Så nu står jag här i startgroparna att starta eget som Fest & Bröllops Koordinator, vi får se vad framtiden har att erbjuda. Men får inte vara rädd för att misslyckas.

 

 xoxo MissAnki

Kommentarer