Nedräkning & träning

Helgen är över och det innebär ju även att återgå till träningen, dagen har gått ovanligt fort och det känns ju härligt. Har påbörjat nedräkningen för min semester om 2 veckor och den kommer spenderas på Gotland. Golf och löpträning står på schemat samt mycket tid med pojkvännens familj och vänner. Hoppas bara på att vädret håller i sig och värmen stannar, om inte är det inte hela världen då vi bokat in en tripp till Maldiverna i augusti. Då kommer vi garanterat få sola & bada.

Det finns en nackdel med sommaren….ja ni hörde rätt… och det är sommarschemat på gymmet, inga bra träningspass eller tider som passar. Men det var ju inte en så stor nackdel, vart bara lite ledsen när de ringde och ställde in mitt skivstångspass på onsdag för att de glömt ändra på bokningsidan. Så denna vecka blir det mycket löpträning och morgonpromenader ute i naturen, vilket givetvis inte är helt fel förutom att det är så varmt. Nej jag får ge mig ut lite senare bara.

Kommentarer

2 svar

  1. Vi får tacka vädergudarna att vädret e så underbart. Skippa gymmet och jogga en runda i naturen, så underbart. Ta in allt fågelkvitter, härliga dofter och vackra gröna färger! Lycka till med träningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.