Jag kan, jag vill, jag vågar

Jag är inte en person som bara pratar och nöjer mig med att bara drömma, nejdå det tog mig väll en dag efter mitt beslut att få upp en blogg om bröllop och därmed börja mitt skapande.  

Jag började så klart med att ta reda på  vad som krävs för att starta eget osv.  Därefter gjort en reaserch och tagit kontakt med vänner jag har i min omgivning som kan tänka sig fungera som samarbetspartners. Så nu har jag ett register med olika festlokaler, frisörer, fotografer, make up artister, florister, catering mfl.  Man har så mycket kreativa och duktiga människor runt omkring sig så varför inte ta nytta av dem.

Lite läskigt är det med allt nytt men även otroligt spännande, får en härlig kick när man ser det sakta men säkert börja ta form. Bloggandet har jag hållit på med ett tag så där känner jag mig bekväm och trygg, men ville så gärna ha en hemsida utan att behöva lägga ner allt för mycket pengar innan företaget är registrerat och klart.  Så en dag när jag hade tråkigt tog jag tag i att prova göra en hemsida själv,  ytterligare en utmaning med alla dessa tekniska delar  och när dagen var slut var sidan klar och veckan där efter vart den bara bättre och bättre. Givetvis mycket som måste ändras och finslipas framöver, jag tar lite i taget. Företags namnet fick efter mycket om och med bli ByMissAnki något som föll sig ganska naturligt för mig som innarbetat namn.

Känslan jag fick av att jag kunde alldeles själv var underbar.  Man ska aldrig vara rädd för att försöka och misslyckas, för i mina ögon är den största förloraren den som inte vågar. Jag vill inte vakna upp när jag blir äldre och ångra eller undra hur saker och ting hade sett ut idag om jag hade vågat, det är jag mer rädd för än att misslyckas.    

Vad har man att förlora?       

 

Xoxo MissAnki

Kommentarer