Njuter av livet

 

Då har man fått vara ute och njutit av solen och värmen på lunchen, det tog emot att behöva gå in igen för att jobba. Men idag slutar jag tidigt, så kl 15:30 ska jag förbi nya frisörsalongen Chukrovukota för att göra en ”bedömining” av storlek på spolarna de ska beställa för att därefter permanent mitt hår. Yes nu ska det bli lockigt igen.

Glömde  dock fråga hur mycket det kommer kosta men det får återstå att se, blir det en chock över 2000kr får jag ta mig en funderare men hon är så bra.

Igår körde jag & kollegan Lyly på uteservering med en kombo tallrik, det var riktigt gott faktiskt och alldeles lagom, idag vart det lunch i parken och med gigantiska salladslådor från Cafe Blåbär. Var så sugen i natt på den pasta sallad vi gjorde i helgen. Den var enkel men sjukt god (pasta, rödpesto, tomater, gurka, avokado & fetaost) men denna var även helt ok.  

Ikväll ska jag även träffa Yazz för middag det blir nog en uteservering på söder då damen vill äta kött, annars hade jag föreslagit picknick. Sushi har man ätit väldigt mycket av den senaste tiden så det är inget man känner sug efter.  Dock vart det ingen promenad denna morgon då jag av någon anledning var så trött så en promenad ut till söder får det bli senare som dagens motion.

  

Kommentarer