Underbara kväll

Så då var frisören bokad dock blev det inte en tid förrän efter Gotland då hon ska på semester men kan inte begära mer då jag själv är ute i sista sekund. Givetvis finns det en tanke på att ha ett samarbete med denna salong framöver, Sofia är helt underbar och riktigt duktig. Det var hon som fick äran att göra brudens frisyr samt oss tärnor och alla var så nöjda.

När jag traskade där ifrån trodde jag att jag skulle svettas bort i denna värme, alla butiker är smäll heta och stackarna verkar inte ha någon bra a/c.  Jag tog en härlig promenad till södermalm och hann besöka några butiker på Götgatsbacken för att få med lite plagg & accessoarer innan jag mötte upp min väninna.

Man kan inte gå så fort i denna värme, stegen kändes oerhört tunga och det ända jag kunde tänka på var vatten. Väl framme vid den grekiska restaurangen satte vi oss på uteserveringen och i skuggan. Det vart en härlig tre rätters middag och trots jag fortfarande var mätt sen lunch så fick jag i mig nästan allt.  Men en härlig kväll måste även ta slut , men imorgon är en annan dag.

Kommentarer