Utbildning till höst

Till hösten skall jag sätta mig i skolbänken igen om allt  funkar som planerat, har anmält mig till Bröllops Akademins kurs  för att utbildas till bröllops koordinator. Detta ska bli så skoj! Att studera har inte varit min starkaste sida om jag inte har stort intresse som i detta fall och nu är det dessutom endast 2heladagar + självstudier så det känns perfekt för mig. 

Första kursen är en mer omfattaande och  följande omfattas genomgång av traditioner och etikett, vigselakten, planering & konsultation samt andra bröllopsrelaterade varor och tjänster.  Jag kommer även få medlemskap inom bröllopsakademin vilket nog kan vara en fördel.

Även om många runt omkring mig inte tycker det är något jag behöver så känner jag att det kan vara bra, man lär sig väll alltid något nytt och speciellt om jag ska hjälpa till att arrangera någons bröllop så kan det även se bra ut att ha på papper.  Så jag gjorde som jag gör med allt och googlade, fann kurser via Bröllopsakademin som startar i oktober, perfekt.  Det var ingen tvekan om saken utan skickade in anmälan omgående.

Så till höst skall det pluggas och jag tror att jag därefter kan gå vidare och utveckla företaget , jag har en hel del stora planer inför våren om allt går som det ska. Vem vet kanske får jag mer smak av att börja studera 😉

 

Kommentarer