Bra start

Har varit segt att komma upp på mornarna denna vecka då det varit så varmt på kvällarna som gjort att man haft svårt att sova, men inatt somnade jag i lagom tid och vaknade före klockan utvilad och fräsch. Så kl 06:45 var jag uppe och ute sken solen redan för fullt så vad är då inte det bästa att börja dagen med?

Jo en härlig morgonpromenad innan arbetsdagen sätter fart!!

Det skall planeras och fixas lite idag inför lite framtida händelser, kan dock inte avslöja något här tyvärr. Men om ni vill kan ni alltid följa allt framöver via min blogg om fest & bröllop. Ska göra en ny då min gamla har lite annat innehåll jag nog ska hoppa över. Hinner jag innan veckans slut får ni nya blogg adressen annars kan ni framöver finna den på www.bymissanki.se

Nu ska jag sätta mig ner och skapa flera resepaket som vi kan gå ut med under min semester, det är en ny arbetsuppgift som vi börjat med och det är roligt att kunna vara med och påverka. Här kan ni se en del av de paket vi kan erbjuda på Odenresor AB även denna webbsida kommer göras om till något snyggare men dock inte klart förrän vid årsskiftet. Kanske hittar ni någor som kan locka till hösten eller vintern när solen & värmen lämnat vårat land.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kommentarer