Helgens planer

Då har vi kommit till veckans slut igen, underbara fredag älskad och längtad av många. Det blir en lugn kväll för min del, det ska städas och packas inför vår snabbvisit till Bjärred i Skåne över helgen.  Det kommer bjudas på härlig sommarfest hos min systers svärföräldrar och namncermoni för söta lilla Vendela.

Flyger med SAS tidigt imorgon så det gäller att vara utvilad och fräsch. Ska bli väldigt trevligt att få spendera helgen med min familj och sambo. Vi får hoppas vädret håller i sig det brukar ju vara lite sämre än här i Stockholm.

Dessutom ska jag som gudmor hålla ett litet tal till mitt gudbarn, dock har jag gått och tappat rösten men vilar den idag och undviker att prata så hoppas jag på att den håller lite bättre. Nu skall det drickas te och äta halstabletter, ha en fortsatt härlig fredag 😉

Kommentarer