Kompetens och karisma slår ungdom!

 
AV ALEXANDRA
Vi har startat en kör!! Den leds av Gudrun Brunas ledning, erfaren körpedagog och att sjunga är ett led i att ta hand om oss själva. Måbra-hormonerna flödar när man sjunger.
Sommaren är underbar. Tänk vad man kan samla på fina intryck, som bilder för alla sinnen att plocka fram sen, i vintermörkret att njuta av i minnet för att hämta ork när vintermörkret är som en våt filt omkring oss.
I går var jag på Allsång på Skansen, igen. Det är en sådan glädje att titta ut över Stockolm till sång och musik. Verkligen en fest, för mina sinnen…
Man kritiserar innehållet. Visst, alla kan ju inte älska samma slags musik, det kan man inte göra något åt, det kan man däremot med det så kallade mellansnacket. Lite mer kunskap om och entusiasm inför de gäster som ändå handplockats vore trevligt. Annars är det ett härligt koncept tycker jag.
Åldersdiskriminering är fel oavsett om det handlar om att inte få ett litet lån för att köpa en telefon eller teckna ett abonnemang när man är rask och kry, förutom att det i legget står 60 plus…
Det är inte fel att vara äldre artist-se på Jerry Williamas, vilken energi och vilka röstresurser har inte han! Tom Jones, Tina Turner med flera, nej det är förlegat att se till åldern när man väljer inför en anställning eller en position eller personligheter eller artister, vem man än ska engagera eller anställa – se till kompetensen! Detta gäller alla chefer, på Svt, TV4, Volvo, SR eller alla småföretag, ja alla arbetsgivare över huvudtaget. Kompetens och karisma är mycket mer intressant och inspirerande än bara ungdom!
För övrigt tycker jag att allt vad fabriksmat heter ska avskaffas
inom skolan, sjukhus och äldrevården.
 
 
 
 

Kommentarer