Hej vad det går!

Jag skrev ju det igår att när jag väl kommer igång så går det undan! Nu är temat bestämt och det blir 80-talsmusik i årets show:) Låtarna är utvalda och nu ska jag bara bestämma hur låtarna ska utformas. Jag jobbar ju alltid så i mina shower med Stars 4 U att jag lånar andras låtar men arrangerar om dem så att de passar för oss som ska uppträda. Vi försöker aldrig låta eller se ut som originalartisterna utan vi gör låtarna på vårt sätt och det är så himla kul och uppskattat. En helt annan grej än när jag uppträder med mitt eget material så klart. 

På tal om mitt eget material så delar jag gärna med mig av en av mina låtar, Okända vatten, från förra skivan här.

Skönt att vara ensam med sina tankar ibland!

 

Parallellt med showplaneringen skriver jag just nu nya låtar till en ny skiva. Jag försöker stjäla varje sekund jag kan hitta för att smyga in till pianot, men det är ju inte så lätt när det är sommar och en massa folk runtomkring en hela tiden. På nätterna när alla andra somnat får jag lite ro och kan skriva texter. Tror jag ska försöka hitta en resa och åka helt själv så jag kan koncentrera mig en hel vecka. Jag gjorde det förra våren och det var så nyttigt att bara vara med sig själv och sina egna tankar.

Nej nu måste jag hoppa från det konstnärliga till krögardelen i mitt liv! Roxette var ju i Sundsvall i helgen och Våningen ligger precis bredvid arenan så vi hade helt fullt med härliga gäster. Det betyder att nästan all alkohol tog slut så nu måste jag beställa mer innan helgens bröllopsfest. 

Ha en härlig onsdag! Själv ska jag packa in familjen och en massa mat och åka till goda vänner och grilla på klipporna ikväll.

Mysigt!

Kram Susanne

Kommentarer