Provocerande människa!

Hej goa människor, nu är jag här igen efter några veckor blandat med sång, musik, sol, bad, jobb och ledighet om vartannat!

Hastigt och lustigt fick jag chansen att skriva här igen, vilket gläder mig!

Jag vet att jag är en sån där provocerande människa som ser nåt positivt i det mesta. Ja inte ens regn och rusk kan rubba mig och få mig på dåligt humör. Jo kanske om jag skulle ha köpt en dyr resa till ett varmare land för att få sola och bada! Då skulle jag förmodligen sura lite efter några dagar om det bara regnade.
Men annars tycker jag att det är så himla onödigt att slösa energi på något som jag absolut ändå inte kan påverka.
Jag tror att det är därför jag aldrig har tyckt om att planera för mycket! Jag tycker om att se möjligheter utefter omständigheter och har väldigt lätt för att byta inriktning och ändra fokus utefter oförutsedda händelser. Får tom en kick när saker inte blir som väntat och jag snabbt måste lösa eventuella problem.
Men det passar inte alla såklart och det måste ju vara väldigt jobbigt för de i min närhet som vill planera resor, jobb eller annat flera månader  eller år i förväg.
De får panik när inte allt är spikat i minsta detalj och jag får panik när allt är spikat! Jag vill ju ha alla dörrar öppna som man brukar säga.
 Därför är det lite jobbigt just nu eftersom jag måste bestämma vilken show jag ska producera till julfesterna i Våningen i december. Vilka artister ska jag bjuda med mig i årets show? Vad ska vi sjunga, hur många kvällar ska vi gå ut med att vi har föreställning, vilken meny ska vi erbjuda mm mm?

Susanne Fellbrink på Våningens takterrass
Julbekymmer mitt i sommaren!

Jag har redan fått samtal från kunder som vill boka julfest och självklart måste även jag planera in vissa saker i god tid! Men det tar emot ända tills jag kommer igång! Då går det med en väldig fart istället!

Precis som den här dagen, så ta vara på den för den kommer inte igen!

Ha en skön tisdagkväll/Susanne

Kommentarer