Missat flyg!

Inatt har jag missat två flyg!!!
Först inrikesflyget som skulle ta mig till Arlanda, sen utrikesflyget som skulle ta mig och flera av mina vänner på semester. Hur jag än sprang och sprang så kom jag aldrig fram till rätt disk, utan blev hela tiden hänvisad till en annan. Hur jag helt plötsligt befann mig på Arlanda vet jag inte men där sprang jag ännu mer och aldrig blev det rätt!
Helt slut när jag vaknade med lätt panikångest!
Visst är det jobbigt med såna drömmar? Men vad skönt när man förstår att allt var en dröm🙂
På tal om drömmar så är jag en drömmare även när jag är vaken så att säga. Jag har sagt det förut, men utan drömmar vore jag en blek kopia av mig själv då jag alltid vill ha nya projekt på gång, nya mål, nya drömmar, nya möjligheter. Tycker att livet blir mycket mer spännande och innehållsrikt om man inte riktigt vet vad som väntar härnäst. Kanske har jag skickat iväg ett brev där jag går och väntar på svar, kanske har jag lagt ut en krok här eller där som det kan bli nåt av, kanske att jag har bestämt ett möte med någon som kan leda till ett nytt projekt osv.

Om jag mot förmodan har tråkigt någon gång så är det för att jag vet precis vad som väntar och det passar helt enkelt inte mig!

Hellre bak på en buss än framför!

 

Jag har i alla år som jag jobbat som artist och senare även startat företag fått kritik för att jag är för snäll och inte törs kliva fram. ”Du är alldeles för snäll och gullig för det här”, har jag hört till leda. Men hur ändrar man på det utan att göra våld på sig själv? Jag har gett mig sjutton på att jag ska lyckas som ”snällis”!

Men eftersom jag driver två företag där jag själv till största delen är ”produkten” (usch vilket tråkigt sätt att presentera sig själv) så måste jag ju marknadsföra vad jag håller på med . I år har jag tagit steget fullt ut och bestämt mig för att inte lyssna så mycket på vad alla tycker och säger! Jag insåg ju till slut att det inte spelar någon roll hur man än vrider och vänder på sig så är det ändå alltid nån som inte gillar det man gör. Därför bestämde jag mig för att våga göra saker som jag tycker är kul, tex spela in en musikvideo till min låt ”Kan man skriva en låt när man är lycklig”. Jag har haft bio och TV-reklam med samma video, åker omkring med min lilla bil med en massa bilder på mig själv i olika show-sammanhang och nu har jag dessutom köpt buss-reklam! Jag antar att det retar ganska många, men jag vet ju inte om det retar fler när jag syns eller när jag inte syns, så vad sjutton!  

Nu ska jag klä ut mig till pirat och gå på bröllop!!!

Alltid retar det nån:)))

Skepp ohoj/Susanne

Kommentarer