Äntligen gör fler som vi – förstår att livet inte tar slut vid 45+

AV ALEXANDRA

Har ni märkt att nu talar alla politiker, alla intressegrupper (och de poppar upp överallt) om 55 plus eller 65 plus. Och det mesta är nu fokuserat på pensionärer. Det är fantastiskt att inse att vi nästan var först med att lyfta fram gruppen mogna, mitt i livet kvinnor. Och vi döpte även om oss över 60 så till PASSIONÄRER!

45 plus, där satte vi en så kallad gräns, men nu kan ju alla vara med i vår förening. Från 18 år och upp i ålder. GÅ med! Kämpa för bättre livskvalitet för alla kvinnor!

Det är ju självklart att de som går i pension inte ska lida ekonomiskt, inte få mindre i pension efter att ha arbetat och strävat ett helt långt liv. Rättvisa är en av våra viktigaste punkter! Ingen diskriminering av något slag! Alla är vi lika mycket värda. Ålder, kön, religion oaktat.

Med sensommaren följer arbetstider igen och vi förbereder oss genom att ordna HJÄRTGÅING i hela landet. För att komma igång med träning, fortsätta att vara ute, även när vi är tillbaka i stan. I Stockholm äger det rum den 31 augusti kl 17. Samling vid Sjöhistoriska museet med Blossom Tainton, Annika Jankel och Maria llerena, som värmer upp och inspirerar oss. Kom och gå du också!

Självklart kan du gå också på andra orter, Ronneby, Sundsvall, Ljusdal, Mora, Skövde, Uppsala, Malmö, Helsingborg, Norrköping, Oskarshamn, Västerås, Linköping, Lidköping, Örebro, Norrtälje… Gå in på vår hemsida, klicka här, och läs mer om när.

Kommentarer