Njutningsmänniska!

Det är jag det. Även om jag vet motsatsen så kan jag inte låta bli att känna att allt som är gott, roligt och vackert är nyttigt. Även om jag vet att jag inte borde trycka i mig en till tårtbit idag (eftersom jag har ätit två varje dag hela veckan) så kan jag liksom inte låta blir att tänka att eftersom tårtan är så god och det känns så bra när jag sväljer varje liten bit marsipan så måste det ju vara bra på nåt sätt. Jag menar hur rimligt låter det att det skulle vara nyttigare att äta nåt vidrigt så man kanske spyr av smaken. Är det nyttigt då?

Ja detta var en parentes, och en njutningsmänniskas sätt att resonera ”logiskt” efter några dagars (veckor om jag ska vara ärlig) frossande! Det kommer sig av att jag mestadels har jobbat hemifrån ett par dagar nu och då är det så förbaskat nära till kylskåpet! Det blir nån slags mani att redan när jag svalt sista tuggan på frukosten börjar jag fundera på vad jag ska stoppa i mig sen, och sen, och sen… Ja, ni förstår. 

Har varit på Gif-match ikväll och de vann med 3-2. Kul! Allsvenskan hägrar igen. Därefter tog vi en promenad hem och jag flåsade misstänksamt mycket i uppförsbackarna! Dax att komma igång med träning igen. Om inte förr så senast den 31/8 då 1,6 miljonersklubben ska köra Hjärtgoing i Sundsvall med avslutning i Våningen. Det blir en kul kväll med både Lars T Johansson och smakprov från föreställningen Cellofan som vi kommer att köra i Våningen i höst. Missa inte den om ni har chansen. Jag och min personal fick se den i våras och vi skrattade så vi tjöt:) Missa inte Hjärtgoingen heller som kan vara ett perfekt startskott gällande träning och hälsa. Ta med dina kompisar och familjen och gå ut och gå! Det ska jag göra i alla fall.

Grattis säger jag till Marie Ericsson i Stockholm som vann  alla skivorna i gårdagens tävling. 

Sov gott

Karm Susanne

Kommentarer