Min födelsedag

Då var det dags min första bloggvecka någonsin-spännande, eller? Jag har som sagt ingen större bloggerfarenhet utan tycker mest att det handlar om, jag, jag , jag. Det är väl bara att ställa sig i ledet och hoppas att ni finner intresse i det JAG nu ska skriva de närmaste dagarna.
Jag fyllde år i lördags, 6 år, 6 nyktra år, 6 år sedan jag drack alkohol, 6 år sedan jag för sista gången vaknade bakfull efter en kväll som slutade, ja låt oss säga att det inte var bra. För 6 år sedan nådde jag min botten och kände att nu får det vara nog! Hur firade jag då? Jo, som vilken 6 åring som helst så bakade jag maränger och åt tills byxorna stramade. Jag sa att jag var nykter inte asket.
Har du problem eller känner du någon som dricker för mycket? Gör någonting åt det. Livet är skört och värdefullt att deltaga fullt ut är meningen-om du frågar mig.

Länkar till AA (anonyma alkoholister) och Al-Anon en grupp för anhöriga även det anonymt. Ta kontakt. Du eller dina nära kan få hjälp.

www.aa.se

www.Al-Anon.se

Imorse la jag bud på ett par vintageskor på auktion, grymma. Nu ska jag kolla om jag fick dem. Lovar att lägga upp bild.

/ Lina

Kommentarer