Sorglig dag idag!

I förmiddags fick jag höra att en omtyckt profil i Sundsvall, omkommit i en bilolycka igår kväll! Jag kände honom inte personligen men har fått uppfattningen att han var en väldigt varm och fin människa som värnade de svaga i samhället. En sån händelse gör ju att man blir påmind om hur snabbt livet kan ta slut och hur snabbt man kan mista de sina. Ena sekunden finns man och nästa inte!

Hela dagen har tankarna kretsat kring honom och hans familj samtidigt som händerna har städat frenetiskt i hela huset. Rensat garderober, sorterat bort lakan, dukar, sängkläder, urvuxna kläder mm. Nu står säckarna prydligt uppradade för att skänkas till bättre behövande. Hela familjen har hjälpts åt och det har känts bra att ha haft alla samlade inom fyra väggar.

Vi vet ju alla att vi ska vara rädda om varandra och inte ta livet för givet men när någon rycks bort är det ju som att vi blir extra påminda , ett tag, sen rullar allt på igen.

Senare under dagen fick jag höra att en väns 16-åriga dotter varit försvunnen sen igår kväll och håret reste sig på armarna för andra gången idag. Vad många hemska tankar som börjar snurra i huvudet! Tack och lov kom hon tillrätta ikväll!

Ja livet går vidare för alla och mycket hemskt kan hända. Därför är jag så glad och tacksam att jag har möjlighet att ägna min stund på jorden till att få glädja andra och att jag samtidigt gör nånting jag brinner för och tycker om. 

Ta hand om dig och alla i din närhet.

Med de orden tackar jag för mig och passar på att önska er alla en härlig höst

Kram Susanne

Kommentarer