God natt..

Hoppas ni alla har haft en härlig fredagkväll. Själv blev jag blev bjuden på hemlagad pizza hos barnens faster Malin. Jag uppskattar verkligen när jag är ledig på helgerna eftersom det inte händer alltför ofta. Då passar jag på att njuta varje sekund av fredagsmys. Då uppskattar jag det så oerhört eftersom jag skulle vilja uppleva det lite oftare…

Nu ligger jag och barnen i sängen och dom undrar när jag är färdig. Dom ligger och sjunger och verkar inte speciellt trötta fastän klockan är över tolv.

Ofattbart härligt att jag är helt ledig imorrn. Barnen går på dans på Kulturama på lördagarna så då blir det ett enda långt fikande och väntande på att dom ska bli klara. Jag gillar det. Det är avkopplande. Framför allt blir man ju glad bara av att dom tycker det är så roligt!

Jag började med Danslek när jag var tre år.Då fixade min mamma så fina kläder till våra uppvisningar. Jag minns min första uppvisning. Då var jag molnbarn. Jag hade vit dräkt och vita trikåer. Mamma hade gjort en mössa som hon limmat massor av bomullstussar på.

Sen dess har jag dansat i hela mitt liv.

Nu måste jag sova…

God natt alla fina människor.

T

Kommentarer