En riktigt spännande helg för de som kommer till Stockholm

Nu är vår nya ordförande i Tyskland installerad. Helga Waxhtmeister, hon bor utanför Düsseldorf och där var jag och Harriet från styrelsen och hade ett styrelsemöte med den gamla ordföranden och sedan den nya styrelsen.

Vi kände oss alla oerhört lättade över att Helga nu kan börja ta tag i 19.6 miljonerklubben, som vår systerförening heter där. Mera nytt om 19.6 kommer säkert inom kort.

I dag dags för Oscars med vårt intressanta seminarium ”Kropp och Själ”, om maghälsa, alzheimers, synen och testosteronbrist hos männen. Jo, visst är det så att även mannen har ett slags klimakterium. När han tappar lusten och orken och blir allmänt vresigare. Men det finns ju nu möjligheter att få hjälp.

Sen kan vi lyssna till Ernst Brunner berätta om sin nya bok om Anckarström, och så modevisning med Gunilla Ponténs höst- o vårmode!

Men allra roligast blir det att dela ut våra stipendier till tre framstående kvinnor. En journalist och två läkare. Vårkultur minister delar ut dessa stipendier och det sker kl 13. Så kom dit!!! Vi är såå stolta att i år kunna ge dubbelt av vad vi normalt delar ut; 25 000 kr till den ena läkaren och 20 000 kr vardera till de båda andra. Vår vetenskapsgrupp väljer dessa pristagare och styrelsen journalisten.

Vintern har anlänt, det känns tungt att gå upp ibland: Ljuset finns så kort tid om dagarna. Men hela helgen blir vi inspirerade på . Vi har en stor monter med spännande program hela helgen! Vi har verkligen satt ihop ett fint program! Du hittar det här på websidan.

Alexandra

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.