Mina resor i landet är alltid så innehållsrika!

Släpper förkylningen blir det skidor i helgen

Nu var jag inbjuden att komma till Eskilstuna på ett event som var både hälsa och glamour – och såå trevligt.

Atmosfären var familjär och inbjudande, och den drivande kraften Ann–Sofie Karlsson hade lagt mässan, seminarierna och utställningarna på Eskilstunas konsthall. Vilken fin byggnad! Bolinder Munktells gamla kugghjulsverkstad i vackert tegel från 1917 har blivit en levande kulturträffpunkt och i den stora konsertsalen fick jag nöjet att kåsera om mitt liv från Nattklubbsdrottning till Hälsoambassadör.

Det var en jätte fin publik som lyssnade nästan andäktigt, och efteråt fick jag en kul kommentar. ”Det där gjorde du bra, du fick mig att tänka på Christer Lindarw”. Nu känner jag ju Christer så jag tar det som en komplimang. Kvinnan som fällde denna kommentar berättade att hennes föräldrar umgås med hans föräldrar.

Sedan blev det underhållning med Yoga och dansuppvisning och det är ju så härligt att kunna berätta att hjärnforskare säger att just dans är jättebra när man ska träna sin hjärna.

Slowmotion-träning propagerade Ann-Sofie för. Hon öppnar snart ett sådant center i stan och vi fick prova på några rörelser. Oh, så skönt att inte bara sitta. Jag brukar alltid be publiken att stå upp efter eller under mina anföranden och göra lite rörelser med dem. Sånt man kan göra hemma eller på kontoret.

Tänk så vackert Vintersverige är!  Skönt är att färdas i natten genom det vita, gnistrande landskapet. Bara jag blir av med min förkylning ska jag åka längdskidor i helgen.

Alexandra

Kommentarer