Kalendersuccé i Kungsträdgården!

Vilken succé vårt Kalenderparty blev!

Vi skrev så pennorna glödde! Vilken succé vårt Kalenderparty blev.

Det vimlade av folk i Kungsträdgården, där vi hade vår signering på galleriet So Stockholm. Lill-Babs (Barbro Svensson), Christina Schollin, Kerstin Sandels, Ettan Bratt, Marie Mian, jag själv och så sist men inte minst Lill Lindfors! Alla som kom ville köpa en signerad kalender. Många köpte flera stycken, till julklappar och presenter. Som många sa; ”Den här varar ju hela året, en blomma vissnar…”

Behållningen går till Stiftelsen Kvinnor & Hälsa och till forskning på kvinnors olika sjukdomar, t ex kvinnohjärtat, osteoporos, diabetes och bröstcancer. Du kan hitta Kalandern i bokhandeln eller på nätet genom oss. Kalendern är så bra att ta med sig när man går på middag! Eller att ge i julklapp! Hela landet är ju med i år genom våra kontaktkvinnor från de olika städerna.

Christina Schollin, Ettan Bratt och inte minst Lill-Babs som kört från Västerås signerade många kalendrar

Vi kunde bulla upp med ost, olika korvar, wasabröd och små knäckisar, oliver, selleri, pepparkakor och mandariner. Det var jättegott! Tack alla som gjorde denna eftermiddag möjlig! Barbro kom körande från Västerås, Lill kom störtande från Intiman där hon spelat sin sista föreställning för denna säsong av Plaza Suit. Och våra fina 1.6- och 2.6-flickor från kontoret var utmärkta värdinnor. Nu lackar det mot Jul!

Alexandra

Kommentarer