Nätverk för unga kvinnor

Det finns många duktiga, inspirerande kvinnor med i 1,6 och 2,6 miljonerklubben. Jag älskar att befinna mig i sammanhang där kvinnor lyfter och peppar varandra. Två andra nätverk jag tagit del av som haft samma positiva stämning är Handelskammarens Unga Affärskvinnor och Geek Girls Meetup. Jag föreläste på den senaste Geek Girl-träffen den 21 november och jag var riktigt nervös, då publiken bestod av 100 tjejer som har riktigt bra koll på webben, entreprenörskap och ”social business”. Men det är också ett peppande gäng tjejer som hyllar varandra på sina bloggar och twitter och verkligen frossar i att lära sig mer. Det är anmärkningsvärt att eldsjälarna bakom konferensen sett till att den är helt gratis, de har fixat sponsring av lokal, mat, teknik osv. Ingen av föreläsarna får betalt, utan det är en ära att få tala där.

Johanna Snickars med Maria Montazami

Igår var min sista medverkan i Förkväll på Tv4, ämnet denna gång var tips inför en utlandsflytt. Lille Vilmers minspel gjorde det väldigt svårt att hålla sig för skratt. Jag jobbar med många professionella människor som är medietränade, därför är det så befriande när barn är med och bryter mot alla etikettregler. Jag träffade även härliga Maria Montazami backstage! Klicka på bilden här nedanför för att se klippet på Tv4Play.

Att%20t%C3%A4nka%20p%C3%A5%20n%C3%A4r%20du%20flyttar%20utomlands

Kommentarer