Tack för ett fint år!

Jag mötte en kvinna i Humlegården härom dagen. Hon tittade på mig och Pricken som pulsade i snön och nog frös lite grand, och sa; Vilken underbar vinter vi har!
Det är såå vacklert och påminner mig om när jag var barn och snön knarrade under fötterna. Det var alltid mycket snö och jag blev så glad! Äntligen någon som var positiv! Det stämmer ju att om man  tänker positivt så blir hela tillvaron lätt och härlig!
Och nu i dagarna så här mot slutet av året då tidningar kommer med årskrönikor. Mest är det katastrofer, men den som i stället fokuserar på vad som blivit bättre under året fångar mitt intresse. Ja, tänkte jag. Visst är det, och har varit, mycket att glädjas åt!
Att umgås med nära och kära, familj och vänner, det är positivt och ger många bra känslor. Inspirerar och ger glädjen. Men , det är också nu man kan känna sig som mest ensam… Om den man längtar efter inte finns längre, eller av olika skäl man inte kan vara tillsammans med dem man älskar. 
Det är ändå tycker jag en förväntan inför det nya året som tilltalar mig. Och det finns hopp om att nästa år. Och så tänker jag på allt jag hoppas göra, åstadkomma  och uppleva.
Tack, för ett fint år och Gott Nytt År!!
Alexandra
 

Kommentarer