Kom med idéer till oss

Julen blev en fin tid med nära och kära, precis som jag alltid önskar!

Nyårshelgen tillbringade jag på Grythyttan, gästgiveriet och värdshuset, och bodde på Saxån, Carl-Jan Granqvists trevliga och vackra gård.

Det var som det vackraste vykort och efter en lång, skön promenad i skogen kände jag en härlig harmoni inombords. Vilket fint sätt att börja det nya året!

Snart...

Nu stundar en skön ledighet hos min familj på Barbados och jag vet att jag behöver detta miljöbyte med bad, promenader och avkoppling!

I år kombinerar vi i våra program kultur som ger hälsa med information om det som ger långvarig livskvalitet och får oss att må väl! I senaste tidningen, den är fin tycker jag, kan man se hur aktiva de olika städerna är med kommande program. Från norr till söder planeras det program, så har du idéer hör av dig till oss på info@1.6miljonerklubben.com

Vi arbetar med mångfalden och bjuder till exempel in kvinnor i förorter, de som inte annars hittar till oss.

Kultur som ger Hälsa, det ska vi utveckla, och vi önskar att ni medlemmar kommer in med förslag!

I Norge förbereder man lanseringen av 1.6 i Norge. Det blir den 1 feb, datumet är ändrat. Så berätta för alla som ni känner i Oslo att vika den dagen från kl 17.

Runt om i landet arbetar vi fram mot den Internationella Kvinnodagen kring vilken vi uppmärksammar Kvinnohjärtat med Woman in Red! Den kampanj som vi drivit sedan 2005 men som vi nu förnyar och lägger till Woman in Red-symbolen, en pin som vi kommer att sälja. Och vi vill gärna ha hjälp med att sälja. Det är en röd sko som kommer i början på mars. Pengarna går till Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, just till kvinnohjärtat.

Du som vill och kan sälja pins, hör av dig till evamaria@1.6miljonerklubben.com

Oh, vad jag längtar ut i skidspåret! Och att kasta mig i de karibiska vågorna. Det är näst bäst, efter en god bok, under min semester.

Alexandra

Kommentarer