Villigt villebråd

Firade julafton i Venice, LA. Precis just där, på stranden där ett gäng gubbar och unga killar spelade basket kom jag på att julen inte är på riktigt. Om man kan åka ifrån den lika lätt som vi gjorde måste det vara bevis nog. Med lätta steg studsade jag vidare på mina nya gympaskor med rund sula som har utlovat snyggare rumpa. Fnissade, det var jag och Forest Gump som gick oss runt världen.

Venus i Venice

Jag går överallt. Förbi pyttesmå Hans & Gretahus på Washington Boulevard, jättelika italienska palats längs de anlagda kanalerna, rakt ut på piren i den stilla oceanen. Såg inga hajar, är barnsligt förtjust i läskiga djur. Människor skejtade, cyklade, rullade, dansade och bara en tre-fyra stycken försökte övertala mig att köpa marijuana av medicinska skäl. Led inte av värre än skavsår och av att vara något vilse.

Action på Venice Beach

Kommentarer