Lisa för själen

Finns det bevis för att vi mår bättre av sköna ting?

Ro vid Oceanen

Flygplatsen O´Hare i Chicago är så fin! Hemresa, trots att vi inte gjort massor. Inte åkt in till stan och tittat på Michael Jordanstatyn, inte tagit kustvägen från LA till San Fransisco för barnen ville inte sitta i bilen och spela dataspel i två dagar. Inte åkt till fängelseön Alcatraz för att hajar simmar runt båten i bukten och alla i familjen har sett Hajen. Inte varit på bio varje kväll. Inte ätit sushi för att vi missade avfarten. Inte åkt till New York för att snöstorm stängde flygplatsen. Men det är det enda jag kan komma på, allt det andra har vi gjort. Packat bilen full med sju barn och en hund och letat huset med mest juldekorationer i Cottage Grove, beställt alla variationer på hamburgarna på Wendys, målat naglarna på en vietnamesiskt salong och trippat hem i flipflops första mellandagen (årets tråkigaste dag), rest tidsmaskin tillbaks till Pompeij före vulkanutbrottet på Getty Villa, shoppat nästan lika obsent mycket som Julia Roberts i Pretty Woman, sett The Fighter som borde få en Oscar för bästa film, varit vid Kodak Theatre där Oscarsstatyetterna delas ut, ätit Caesarsallad. Varit lyckliga. Lycka=Hälsa=Sant.

Flygplatsen O'Hare, Chicago
Michael Jackson på väg hem

Kommentarer