Konstig människa!

Sitter på tåget på väg till stora staden Stockholm. Ska bli skönt att byta miljö några dagar och bara vara. Har faktiskt ingenting planerat för en gångs skull! Inga möten, ska inte sjunga (vilket jag i och för sig gärna skulle göra då jag känner stor lust att komma utanför min trygga scen i Våningen och möta publik i andra städer igen), och jag måste inte planera nånting . Jag ska strosa omkring, lyssna, lukta, känna, titta, ja bara finnas helt enkelt.
Jag tycker att det är helt underbart att bara sitta och fika och titta på folk och bara vara i mina egna tankar ibland.
Jag har tom åkt iväg några gånger på lite längre resor, helt ensam!
Människor omkring mig har tyckt att jag är konstig!
Va, ska du åka helt själv? Men familjen då? Vad ska du göra en hel vecka ensam? Nej, fy vad konstig du är, brukar jag få höra.
Jag kanske är konstig, men det bryr jag mig inte om längre i så fall. Man lär sig väldigt mycket av att vara helt själv. Man kan ju såklart välja om man vill ha kontakt med nån annan och då träffar man ju förmodligen människor som man kanske inte skulle ha träffat om man reste med någon annan.
På detta vis har jag mött helt fantastiska människor som har gett mig väldigt mycket och fått mig att tänka nytt och tänka annorlunda. Vidgat mina vyer helt enkelt. Tror jag alla skulle må bra av.
Vem vet, det kanske är just dig jag möter de närmaste dagarna, eller det kanske är dig jag sitter och tittar på med en stor kopp kaffe i min hand.

Ha en skön helg och njut av ingenting eller nånting eller varför inte av allting

Kram Susanne

Kommentarer