måndag 7/2 2011

Hej hej! Mi Ridell här! Nu var det dags för min bloggvecka igen! Det var ju ett tag sen…

Idag har jag varit hos Paula Ternström och vi har fyllt i papper med revisorn och varit på banken och avslutat vårt gemensamma konto för  Feed Me Production som producerade ”Mat desperat”. Det blev två ( 2) kronor över så vi delade på dem 🙂 Vi får klappa oss själva på axeln för att vi , tillsammans med 1,6 och 2,6 miljonerklubben, genomförde denna sverigeturné och satte igång en debatt i ämnet ”kvinnan, kroppen och maten”. Paula har nu även skrivit ett inlägg som många av oss från 2,6 stöttar där vi vill ha 3 timmars schemalagd idrott i skolan. Våra barn har för dålig kondition och sitter alldeles för stilla framför sina datorer. Liv är rörelse och det är viktigt! Det handlar barnens hälsa!

Ikväll ska jag på ”Årets Mappie”- Återkommer med info och bilder från det i morgon.

Kram mi

Kommentarer