Nu är Norge invigt!

Toppen Bech, Wenche Myhre, Alexandra Charles och Mari Maurstad vid invigningen av 1,6 i Norge

1.6 finns nu i Oslo och Norge. Det blev ett stort gensvar från press och media. Till exempel var jag med i Godmorgon Norge med två av våra ambassadörer, Toppen Bech och Mari Maurstad. Lycka till nu med kommande uppbyggnad! Vigdis Thire, vår ordförande, styrelsen och alla ambassadörer med Wenche Myhre i spetsen var med på presskonferensen. Lill Lindfors spred också glans över vår fina mediaträff.

Colin Firth - vilken skådespelare!

Såg en underbar film ”Kungens tal” med Colin Firth, man blir glad och rörd samtidigt . Vilken stor skådespelare han är! Det är ett tidsdokument också. Vi får än en gång, insikt i hur grymt och ödesmättad tiden kring andra världskriget var.

Solen gav mig en underbar söndagspromenad vid Sturehofs slott, nära Norsborg, där en kusin, Tina Hellman, som är keramiker har sin ateljé, verkstad och även ofta bor. Vilka härliga omgivningar med många fina gamla byggnader ända från 1500-talet, så vackert vid Mälaren. Och alla dessa ekar, skogar och fält…

Tänk att känna solen värma min kind . Det gav nästan vårkänslor. Och nu laddar vi upp för stadsbrudarnas Välgörenhetsauktion den 21 feb på Auktionskammaren i Stockholm. Bland annat kan man bjuda på en champagnemiddag med efterföljande musikal då Carl Jan Granqvist och jag står som värdar. Stadsbrudsauktionen stöder unga flickor och kvinnor i samarbete med Stadsmissionen.

Nu fokuserar vi över hela landet på Woman in Red. Den 7 mars i Stockholm och den 8 mars över resten av landet. Kom till intressanta föredrag och modevisningar i rött! Se websidan för program närmast dig.

Alexandra

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.