Sensuella bilder på motion

Nu planerar vi för nästa års kalender med motion och rörelse som tema. En känd fotograf kommer att ta sensuella och vackra bilder på kvinnor i alla åldrar. Det ska verkligen bli spännande att se resultatet.

Men i detta nu är fokus på Woman in Red. Igår var jag i Umeå och medverkade, tillsammans med skådisen Lasse Ericsson, i tv-programmet Go´kväll. Temat var  40-tal och jag lyckades få berätta om kampanjen om kvinnorhjärtat, det blev lyckat. Programmet kan ni se en tid framöver på svtPlay om ni klickar här.
Vi är också med i en manifestation mot våldtäkter i krigsdrabbade länder och finns under dagen den 8 mars på Historiska museet. Då är det intressanta föredrag av bl a jämställdhetsminister Nyamko Sabuni och sång av Nanne Grönvall. Välkommen dit!

Alexandra

Kommentarer