Nu drar vi igång över hela landet!

Inför den Internationella Kvinnodagen, 8 mars, börjar vår Hjärtkampanj Woman in Red i 14 städer. Med Kvinnohjärtat i Fokus. information om allt som är hjärtat, modevisningar i rött och försäljning av den lilla nålen, den röda skon, vår symbol.

Igår söndag 6 mars hade Göteborg och Malmö sina Woman in Red events, och det var stor succé. I dag är vi på Oscars i Stockholm och sen följer hela landet den 8 och 9 mars! Lill Lindfors håller i Woman in red i Linköping! Vi ser fram emot fulla hus, entusiastiska gäster, intressanta föredrag och läckra modevisningar – i Rött!

I Malmö var Jesper Aspegren konferencier och i Göteborg gick bland annat Amelia Adamo och Britt-Marie Mattson modeller!! Fortsättning följer.

Den 8 mars deltar även 1.6 miljonerklubben i den manifestation som handlar om kvinnor och barn i Kongo, mot våld och våldtäkter i krigsdrabbade zoner. Tillsammans med bland annat 50 andra kvinnoorganisationer, jämställdhetsminister Nyamko Zabuni, sångerskan Nanne Grönvall finns vi på Historiska museet i Stockholm under dagen och kvällen. Läs mer på vår hemsida www.1.6miljonerklubben.com

Alexandra

Kommentarer