En formidabel afton!

Vilken succé!

Världspremiär för Vocalettes och Divine tillsammans på scen!

De ljuvliga operasångerskorna Divine och Vocalettes underhöll och gjorde sitt allra första framträdande tillsammans, alla sex, hos oss! Såå vackert att inte ett öga var torrt. Och det svänger om Vocalettes!

Prinsessan Christina, konståkerskan och 2,6 ambassadören Viktoria Helgesson, Alexandra och landstingsrådet Filippa Reinfelt samlade på Woman in Red

Woman in red på Oscars i Stockholm blev en oförglömlig kväll med tre professorer specialister på hjärtat, Mai-Lis Hellénius om livsstil, Karin Schenck om hjärtflimmer och Cecilia Lindhe om hjärtsvikt. Samt docent Leif Svensson från Södersjukhuset som föreläste om ”Hjärtstopp! Genus i ambulansen”.

Susanne Lanefelt fick alla 900 att dansa jive – i bänkarna – och med Karin Rosvalls hjälp lärde vi oss qigong. Man ska inte sitta stilla för länge, säger livsstilsprofessor Hellénius.

Och som final, vår modevisning i rött! 15 vackra modeller, olika åldrar och storlekar, visade allt från ledig sommarklänning till de vackraste aftonklänningar. Visningen öppnade med Barbro Lill-Babs Svensson i spetsen, sedan Grete Qviberg, Katerina Janousch, Birgitta Stubbing, Divine, Vocalettes och alla vi andra.

Ja det blev en formidabel afton, se på alla bilder! Alla köpte vår lilla sko, nålen där pengen, 30 kr, går till forskning på kvinnohjärtat.

Alexandra

Alexandra tackar Barbro Lill-Babs Svensson som inledde modevisningen
En eldig modevisning i rött avslutade dagen!
Alexandra med vår nya 2,6 ambassadör, konståkerskan Victoria Helgesson, som nu beger sig till VM i Japan!
Susan Lanefelt fick hela publiken på fötter!
Docent Leif Svensson tackas av professor Karin Schenck-Gustafsson
Från Norges nystartade 1,6 kom Vigdis Thire, här med mannekängen Bissana Blixen von Finecke

Kommentarer