Vem vill ha valpar?

För några veckor sedan kom en god vän till mig. Han berättade att han låg i skilsmässa och han behövde ett stabilt hem för hans hund. Dino kunde inte längre bo kvar hos dem.

Vår älskade tik Key lekte så fint med Dino så vi tyckte att det var en bra tanke att ha två hundar. De hade ju så kul ihop. Har man en så kan man lika gärna ha två, resonerade vi. Sagt och gjort. Dino fick flytta in hos oss.

Under sportlovet var vi alla ute och åkte skidor. Emma 6 år blev dragen av Key i uppförsbackarna. Arvid 9 år av Dino. Det var fantastiskt roligt. När vi så stod och skalade en apelsin i djupa skogen bestiger Dino Key. Plötsligt sitter de ihop. Hans snopp är som en ballong, de går inte att sära. Jag och Per tittade förläget på varandra när hundarna hade älgskog. Barnen undrade vad som stod på. Under 20 minuter satt de ihop. Matematiken kommer alltså att 1+1 kommer säkert att bli 10. Projektet avveckla en hund har nu blivit en kennel!!! Sällan blir livet vad man planerar!

I mitt liv går det nästan aldrig som jag har tänkt mig. Så den som vill ha en hundvalp kan höra av sig.

Kommentarer