Välj dina tankar

My Blomqvist på kontoret på Erstagatan

Du är fantastisk! Jo, så är det. Utan att ens ha träffat dig så vet jag att du är det.

Välj tankar som gör dig glad varje dag och du kommer snart att märka vad som händer. Dina tankar och känslor styr din väg genom livet. Och du har ett underbart liv framför dig.

Åh, vad glad jag blir när människor tar sig tid för att skriva ett mail eller ringa ett samtal för att berätta vad mina produkter betyder för dom. Fick ett underbart mail i lådan idag:

”Hej, 
Av en händelse snubblade jag på era Inspirationskort för barn inne på Vattumannen i Stockholm. Tänkte ge dem till ett barnbarn i födelsedagspresent. Som en god farmor ville jag förstås titta lite på dem innan hon fick presenten. Visade dem också för min syster och vi blev både så förtjusta att det slutade med att hon fick dem och jag köpte tre nya kortlekar. Två ska jag ge bort till mina barnbarn. En behåller jag själv, mina inre barn kan också behöva lite att fundera på!
Varm tack!”

Kan man bli annat än glad och varm i hela hjärtat?

Detta blir dagens inspirationskort för barn: (och vuxna!)

Den mest magiska stjärnan på himlen är jag

Jag strålar som en sol, gnistrar som en stjärna och låter lika vackert som den ljuvaste musik.

Inom mig finns allt jag behöver.

Jag bär på krafter, idéer och tankar som kan ta mig precis vart jag vill i livet. När jag väljer saker som gör att jag mår så bra som möjligt, mår familj och vänner omkring mig också bra.

Jag ger andra av min glädje och min mun säger saker som får både mig själv och andra att känna sig som den mest dyrbara diamant som någonsin funnits.

Om kvällen vänder jag mitt ansikte mot himlen och ser att det gnistrar lite extra från en av stjärnorna. Då tänker jag att den stjärnan är jag.

Mikaela Nordlunds underbara motiv finns även som magnet, canvastavla och vanligt kort!

Njut av dagen idag!

Kärlek, My

Läs mer på www.snarpan.se

Kommentarer