Starka krafter påverkar oss

Deltog i ett seminarium på Ekerö på Sånga Säby där Karin Bruse från Tällberg Foundation var invigningstalare. Jag har alltid följt vad de gör och hoppas någon gång kunna bli inviterad att delta! Karin fångade allas intresse när hon beskrev hur vår värld förändras genom att vi människor på jorden bara blir fler och fler. Vi har vuxit ur våra resurser. Nya affärer driver agendan, gamla ekonomier fungerar inte. Ny teknik öppnar och utmanar, se Facebook, bloggar, twitter som fyller 5 år – och jag har ännu inte börjat… Ja under varje rubrik ligger förstås mycket tänkvärt. Som Karin gick in närmare på.

Sen fick jag möjlighet att möta många representanter från olika ideella föreningar. Vid det anförande jag höll om hur nå ut till nya målgrupper, värva nya medlemmar. En för min del mycket inspirerande dag, fylld med möten med nya kontakter att dela erfarenheter med.

Vårdagjämningen och den speciella supermånen, det är starka naturkrafter som påverkar oss just denna helg. Så vackert med denna måne. Och så hoppfullt med våren runt hörnet.

Alexandra

Kommentarer