Njut och håll dig frisk

Maria Blom, Alexandra och Marie-Louise Ekman

Kultur som ger hälsa kunde medlemmarna njuta av på Dramaten i går kväll. Vi har ett trevligt samarbete. Efter hälsosmörgås fick jag intervjua teaterchefen Marie-Louise Ekman och Maria Blom, framför allt känd för filmen ”Masjävlar”, har både skrivit och producerat ”Under Hallonbusken”.  En pjäs om syskons relationer, och även om hur det kan gå i vården när kameror tar över personalens plats. Det är mycket sorgligt men ändå med ett muntert uppsåt. Se den om ni kan! Man får mycket att diskutera.

Kultur ger hälsa, det är ju Kulturrådets paroll, och vi har anammat den. Visst är det inspirerande med till exempel musik och teater. Film, måleri, dans. Ja all slags kultur. Så bra för vår mentala hälsa!

Alexandra

Alexandra och Marie-Louise Ekman pratar hälsa, dvs kultur!

Kommentarer