saknar badkar

Gråter elefanttårar över avsaknaden utav badkar. Vad är väl skönare än att krypa ner i ett hett bad en årstid som denna. Kan verkligen rekommendera Face Stockholms healing ginger bath salt (som var min klara favorit under den tid då jag själv hade lyxen att doppa mig dagligen) saltet bjuder på avslappnande ingefära, kanel och citrusoljor, ger verkligen välbefinnande!
Koppla av med en välgörande ansiktsmask, detoxifying red clay masque, skapad av röd lera från arizona, essentiella oljor och botaniska extrakt. Renar och tillför välbehövlig fukt, en riktig detox!
Och varför inte släcka ner och tända ett doftljus på badkarskanten! Soy body candle är ljus, doft & kroppsolja i ett, tillverkad av 100% bönolja. Efter badet smörjer du in dig med detta värmande ljus!
Jag kanske helt enkelt borde investera i ett badkar till hösten…!

Kommentarer