Musik och rörelse gör oss lyckligare

Det är bikiniväder. Kan inte låta bli att låta solen slicka min kropp. Vet att det är farligt men det är ju så härligt och jag är faktiskt snyggare när jag är brun. Det är en fåfäng grejÄr lite ledsen. Loverboy, Lasse, Hasse eller vad han nu heter har inte ringt, räntorna har gått upp och jag längtar efter absent friends. Tårarna vill liksom bara komma och jag orkar inte vara stark. Men tillräckligt mycket självbevarelsedrift har jag för att dra på mig träningsbyxorna och plugga in epoden i öronen. Har just laddat med några sköna killar; Tom Jones, Prince och Orup. En darling baby!  Och Tom Jones ”sexbomb” makes me happy again. Jag flyger fram, springer så jävla fort! Känner mig som jag  aldrig kan bli besegrad.. Det är mina sinnen som manipuleras. Musik får mig att känna. Rörelse får mig att känna. Känna mig levande. Känna mig glad. Känna mig som att jag inte kan besegras. Springer längst havet och in i tallparken som är blå av blåsippor. Stannar till och gör benövningar, armhävningar och situps. Epicentret sitter i magen. Jag menar att kraften sitter i magen men lyckan sitter i huvudet. Rörelse trollar bort alla negativa tankar och man ser livet i ett annat ljus. Läser Lukas Moodyssons  ”Döden och co” och tänker att han har det jobbigare än jag.

springer fortare med bra musik

Kommentarer