Vågar du släppa dig själv?

Teaterträning

Har gjort en teaterföreställning om gruppens stadier och roller i gruppen med mina teaterelever. De är så otroligt begåvade och alla gör precis som jag säger.  Det är fantastiskt att se hur människor blommar ut och prövar nya sidor hos sig själv. Rena terapin tycker en del och jag håller med. Vi skrattar och gråter och känner oss väldigt levande. Teatern är en helt egen värld. Vi jobbar med känslor, uttryck och gestaltning. Ska det bli bra krävs att man gräver ned sig och vågar ta risken att släppa sig själv. Vågar du släppa dig själv? Mitt mål är att skapa sådan trygghet i gruppen att alla ska våga det. Då blir teatern ett gift. Ett livsinnehåll du inte vill vara utan men det krävs mod. Man talar mycket om mindfulness och jag törs säga att teaterträning handlar just om det; att vara totalt närvarande hela tiden. Då blir livet fantastiskt

Kommentarer