Idag är det torsdag!

Igår hade jag bokrelease på min nya bok ”Mammatankar”.           http://www.icabokforlag.se/Bocker/Bokpresentationssida/?articleId=7079

Det blev en trevlig tillställning med glada människor på Nirvana på Åsögatan 166. www.nirvana.se                                                                                                                                 God mat, en bok förstås och en ”Doris” låg i alla små påsar som man fick med sig hem.

En Doris är en specialdesignad ring av Amanda Oscarsson från Falkenberg. Här håller hon i boken och har på sig en av de fina ringarna.

www.mindoris.com

Boken handlar om mammalivet när man har blivit med tonårsbarn. Den är skriven med mycket ”glimten i ögat” och i kåseriform.

 

Men idag är det torsdag och det vore på sin plats att äta lite ärtsoppa och pannkakor. Mat från olika delar av världen är ju nånting alldeles speciellt. Något av njutningen när man kommer till andra länder är ju att smaka på vad just det landet har för specialiteter. När vi var i USA nu under vår resa bestämde vi oss för att ha en ”svensk afton” för våra vänner. Förra gången vi var där stekte Gun-Britt och jag 450 köttbullar. Den här gången bestämde vi oss för att det skulle bli Ärtsoppa & Pannkaka med punch. 

Här står Gun-Britt och steker pannkakor så det står härliga till. Vi räknade inte hur många det blev, men många blev det…….

Nu satte hungern in, jag ska nog gå och ringa Gunsan nu och se om hon inte kan steka upp några pannkakor åt mig.

Vi ses imorgon!


Kommentarer