Min sista bloggdag…

Maria Linghult kör Free på stranden…

Har just avslutat en 5 km runda med ett dopp i havet. Det var varmt och springa idag så det här doppet var det absolut skönaste hittills. Nu mår man som en prinsessa. Jag kan verkligen rekommendera er att åka på en sådan här resa. Det är något speciellt oxå att få åka på en sådan här resa själv, utan barnen. Jag älskar dom mer än allt, men att få vara här och bara rå om sej själv och umgås med inspirerande människor gör att man fyller på oändligt med energi och förhoppningsvis räcker det till och blir över till dom i min omgivning när jag kommer hem…

Morgonen började som vanligt kl 07.00 med Yoga pass med Malin. Därefter tog jag med ett gäng från Forma Magasin på en långpromenad på stranden.

Morgonpromenad med Forma magasin gänget

Istället för Crossfit idag med Kalle och gänget provade vi på något som heter Free. Det är en blandning av Afro och kampsport. Passet var med Maria Linghult nere på stranden som även har yoga här under veckan.

Lunch på stranden. Sara är här och kör Afropassen…

Jag är rätt så mör i kroppen som ni kanske förstår. Maria kom till undsättning och gav min rygg och nacke en omgång…

Om ni får chansen; åk iväg på en sådan här resa. Så kul och så inspirerande! Tyvärr är det min sista bloggdag här idag. Men om ni vill fortsätta läsa om resten av min resa här med Springtime så hittar ni mej HÄR !

Tack för att jag fick hänga med er lite! Var rädda om er!

Stor kram

Tess

Kommentarer