Mycket spännande på gång!

Vi planerar för Almedalen på Gotland den 3-9  juli. Snart kommer programmen ut till medlemmarna. Kan redan nu berätta att den är den 5 juli kl 15.00-18.30 på båten Sigyn hålls ett seminarium om bla ojämlik vård, med mingel, och den 8 juli kl 9-12 på Hotel Almedalen handlar det om livsstilsfrågor och mat. Spännande program!

Golfen är på gång. 15 golfklubbar deltar i Go Red Golf på Gotland den 4 juli, på Visby GK. Tävlingen där är öppen för både damer och herrar med grillfest efteråt.

Sedan kommer det ett nytt program inför Victoria dagen på Öland. Den 13 juli kl 11-14 det blir Damlunch med underhållning och livsstilskåseri. Vår fina Woman in Red-pins ska vi sälja till förmån för kvinnors hjärtproblem! Mi Ridell, Dr Åsa, operasångerskan Katarina Fallholm och jag kommer. Kommer du?

God mat och trevliga gäster utlovas! Så boka in dagen, snart kommer det en inbjudan .-

Men innan sommaren bryter ut har vi ännu Salonger kvar. Den 26 maj är en mycket viktig kväll när vi tar upp livmoderhalscancer, och den 18 maj handlar kvällen om huden och skönheten och hur vi kan ta hand om och förebygga!

Och nu gäller det att njuta av naturens under – mellan hägg och syren.

Alexandra

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.