Nu är vi här!

Nu är vi på plats i Monte Gordo. 25 grader varmt och sol. Det första träningspasset för denna veckan blev en uppvärmningsrunda på 3 km. Här springer man i grupp. Det finns allt från långdistans till motionsjogg, intervallträning och bergspass. Alla möjliga träningspass du kan tänka dej. Bl a är Kalle Dyall och hans team här och kör Crossfit. Utöver alla löp-pass  finns bl a  piloxing, cirkelträning, danspass, afropass och yoga. Imorrn kl 07.00 ska jag gå på Yogapass. Sen får vi se hur mycket jag pallar vara med på innan vi samlas för att springa kl 16.30

Tobias Karlsson är här och ska undervisa dans med Carin da Silva. Idag fyllde han år och det firades med Sangria på stranden.

Min kompis Mary är med på resan....

Mary och jag funderar på om solen har gått upp om vi får ett ryck och springer en vända innan yogapasset. Det blir sjukt tidigt. men det hade oxå varit sjukt skönt….När det är gjort. Sen har vi gjort en överenskommelse; att inte använda hissen någon gång den här veckan. Jag kanske skulle tagit det lite lugnt och inte gått ut så hårt. Nu står jag där med skägget i hiss…eh…. brevlådan. Vi bor på sjunde våningen. Toppen.

 

Kommentarer