Mot Portugal!

Hemma efter en mycket trevlig grillkväll. Nu har jag packat klart och hoppas att jag får återse mitt bagage efter jag checkat in det imorrn. Orkar inte vara utan bagage den här resan. Jag blev nämligen av med mitt bagage och har inte fått återse det sen dess. jag checkade in det den 6 mars…

Taxin kommer 05.10 så utvilad kommer man ju inte vara direkt. Tror dock att det  inte är någon träning imorrn när vi kommer fram utan vi får liksom bara installera oss. På måndag däremot, då är det fullspäckat schema. 07.00 börjar vi med ett Yogapass med Malin. Sen blir det morgonjogg med……mej?! Ja, det stod tydligen det på schemat. Joråsåatteeeeh….man är ju numera morgonjoggschef tydligen. Udda….

Nästa gång vi hörs har jag installerat mej på hotellet och förhoppningsvis är det strålande sol och varmt. Och jag har fått mitt bagage. Udda…

 

Kommentarer