För första gången…

Idag var det intervju med tidningen Blossom och jag pratade lite om min träning. En, som ni förstår, ganska ny grej för mej som nybliven träningsbrutta. Intervjuer har man ju gjort i sina dagar men jag kan nog aldrig minnas att jag varit med i någon Tränings-tidning förut. Hälsa har väl inte riktigt varit i första rummet för mej tidigare. Därför var det extra roligt idag eftersom det var absolut första gången. En ny grej för mej. Ett nytt liv. Det känns bra.

Dagis var stängt idag så Minya fick vara med under intervju och bilder. Hon är inte den som bangar en bild om man säger så. Hon älskar att bli fotograferad och vara med på grejer. Neo har alltid varit precis tvärtom. Honom frågar jag inte längre eftersom jag vet att svaret ändå blir; ”Nej tack!” Dom är väldigt olika mina barn. Mina små härliga ungar! Vad skulle jag vara utan dom? Gillar dom extra mycket idag av någon anledning….

Jag och min träningspartner…


Efter träningspasset kom Cissi och Albin och hämtade oss och så blev det lunch i Nacka Forum och smoothies. Idag igen. Mango mania. Varför testa något nytt? Jag har testat, men det är helt enkelt så att den är bäst.

Köpte bikini och lite av sådant som försvann med mitt bagage sist jag reste. Nu drar morsan till Portugal och tränar. Ska bli så sjukt härligt! Udda att göra något själv. För mej själv. Bara jag. Utan barnen. Bara jag? För första gången. Udda.

Hoppas ni haft en härlig fredag!

Kommentarer