En dag. En vardag…

Jag har absolut noll roligt att skriva om idag känns det som.. En sjukt jäkla vanlig vardag. Gick upp tidigt för att fixa pannkakor till Neo och hans utflykt. Jag förundras över att jag fortfarande, hur det än kan vara möjligt, googlar receptet på pannkakor varje gång jag ska göra pannkakor. Underligt…Det kan vara det lättaste receptet i världshistorien men det är som ett tvångsmässigt beteende. Att jag liksom måste vara helt säker. Någon konstig  typ av…. ritual. Va sjukt.

Stack till gymet och tränade med min tränare Linda. Vaknade till ordentligt.

Åkte in till stan och träffade min fina vän Lena. Blev hämtad av Mange, Cissi och lill-Albin. Vi åkte och hämtade Neo i skolan och drog till Sickla Köpcentrum och drack Smoothies. Hela gänget har samma favorit. Alltid Mango Mania. Det fick oss på shoppinghumör. Mange har slitit av hälsenan så han fick snällt sitta med sina kryckor och sitt gigantiska gips och sippa på sin smoothie medans jag, Cissi, Lill-Albin och Neo gick och kollade skor. Neo gillar att åka skateboard så han visste precis vad han ville ha; skor som är bra att skatea i. Det blev ett par Vans. Titta bara så lycklig han är över sina nya Vans!

Eeeeh….Hurra? Muntergök. 

Sen åkte vi hem till oss allihopa och åt köttfärssås och spagetti. Stor-Minya och Lill-Albin myste… 

En helt vanlig ledig torsdag….Åh, vad jag gillar vanliga vardagar.

 

 

Kommentarer