En rätt så bra investering. Oss själva…

Äntligen hemma. Inser nu när jag satte mej i soffan att jag missat att äta middag. Fick med mej ett ägg och en keso på väg till mötet jag hade ikväll. Nu sitter jag här vrålhungrig. Inte ok…När man inte ens har tid att sätta sej ner för att äta i lugn och ro så lär man ju behöva planera lite bättre. Imorrn är det lugnare, tack och lov. Och sen har jag ju hela nästa vecka på mej att verkligen få rå om mej själv och min hälsa. Det är en fantastisk känsla att få åka iväg. Att göra något. Bara för mej…

Det gör man alltför sällan, eller hur? Den tiden bör man ta sej mycket oftare. Att investera i sej själv emellanåt. Vi kvinnor i allmänhet är rätt dåliga på att finnas där för oss själva. Kan vi inte bli bättre på att påminna varandra att det är okej att investera lite i sej själv ibland. Och påminna varandra om att det faktiskt är ok.

God natt alla fantastiska kvinnor därute. Sov gott.

Kram.

 

 

Kommentarer