Hej alla härliga!

Hej Bloggläsare!

Denna vecka är det jag som bloggar. Jag heter Tess Merkel och är bl a sångerska i Alcazar och mamma till två härliga ungar. Vi kom precis in ifrån den underbara värmen. Säkert har ni oxå varit ute idag och njutit, eller?

Vi har ätit ute vid vattnet idag. Vi grillade för första gången. Och så läste vi läxorna ute i solen medans kycklingen låg på grillen. Nu sitter jag i soffan och luktar grillrök och älskar det! Grillrök blev plötsligt en härlig doft istället för en äcklig stank. Snacka om att man längtar efter sommaren när allt som förknippas med sommaren inklusive koskit och myggspray plötsligt blir något som luktar gott?

”Åh…Myggspray! Vad gott det luktar…” Kan inte minnas att jag hört mej själv säga det när jag sitter där under filten en sval (varm för att vara Sverige) kväll när myggorna är som värst.  Nä, just nu finns det inte en enda sak som har med sommaren att göra som jag kan se något negativt med. Så svältfödd på sommar är jag.

På söndag åker jag till Portugal på träningsresa. Det är en helt ny grej för mej. Faktum är att det här med träning har aldrig intresserat mej, sedan i december. Då tog jag mitt första springsteg efter att aldrig ha sprungit en meter i mitt 41 åriga liv.

Och nu är jag hooked. Helt och hållet. Nu ska jag åka ner till Portugal med Springtime Travel och bara springa och träna. En helt ny värld för mej. Jag lovar att dela med mej av min resa här på bloggen. Söndag. På söndag drar vi. Jag och ett gäng glada träningssugna; Bla Malin Berghagen, Tobias karlsson, Karl Dyall och Carin da Silva.

Längtar!

Kvällens läxläsning gjordes ute vid grillen...

 

 

Kommentarer